Inceputuri

Povestea mea

Sa vorbesti despre tine este ca o intoarcere in timp, un moment in care totul sta pe loc si tu privesti in interiorul tau, cautandu-te. Drumul meu a inceput cand am descoperit psihanaliza, am fost fascinata si mi-a placut cum m-a atras intr-o profunzime a psihicului unde este nevoie de o mare maiestrie ca sa poti sta, intelege si simti. Pentru mine a fost o provocare si in acelasi timp drumul pe care mi-am dorit sa il urmez mereu, propriul meu drum spre individuare.
Devenind mama, am putut accesa toate trairile, bucuriile si tristetile mele de copil, m-am apropiat de lumea copilariei si am renascut odata cu copiii mei. Sa fiu printre copii este pentru mine o mare bucurie sufleteasca, imi place sa fiu acolo pentru ei, fie ca sunt in cabinet sau in afara lui.

Intalnirea cu terapia prin jocul cu nisip a fost ca o dragoste la prima vedere, mi-a placut sa simt nisipul in maini, sa-l modelez si am fost coplesita ca un copil cand intra in cabinetul de sandplay „ce frumoasa e camera asta”. Nu am mai vrut sa plec si mi-am dorit ca acesta modalitate de accesare a psihicului uman sa poata fi cunoscuta de oricine are nevoie si se simte atras de ea, a fost motivul pentru care scriu acum.

Psihanaliza

Psihanaliza a fost aceea care a reusit sa faca aceasta legatura puternica si stabila, am putut sa cunosc mai bine orientarea jungiana in abordarea psihpterapeutica prin sandplay si am simtit ca vine in completarea a tot ce stiam eu. Daca mai erau intrebari fara raspunsuri sau raspunsuri nesigure, aceasta formare a avut darul sa ma intregeasca  si sa simt ca in cabinetul de sandplay este locul meu.

Competenta:

  • Master in Sandplay Integrativ – Asociatia Romana pentru Terapia prin jocul cu nisip
  • Practician Sandplay Integrativ
    Asociatia Romana pentru Terapia prin jocul cu nisip
  • Formare in Sandtray Play in Education, Asociatia Romana pentru Terapia prin jocul cu nisip – Psih. Kristin Unnsteinsdottir, Islanda
  • Formare in Psihoterapia Psihanalitica a Copilului si Adolescentului, Fundatia Generatia – Centrul de psihoterapie si psihanaliza copilului si adolescentului
  • Facultatea de Psihologie – Universitatea “Titu Maiorescu”din Bucureşti
Contacteaza-ma!
Ai vreo intrebare?

Contacteaza-ma!